Sosyal medya devi Twitter, kullanıcıların çeşitli NFT pazar yerlerine ulaşıp NFT’leri görüntülemesine ve alım satım yapmasına imkân sağlayacak yeni özelliğini duyurdu.

Twitter bu yılın başlarında Web3’e adım atarak kullanıcılarının NFT avatarları kullanabilmesinin önünü açmıştı. Sosyal medya devi NFT konusundaki yeni girişimlerine devam ediyor. Twitter resmi hesabından yapılan paylaşımda, kullanıcıların değiştirilemez token (NFT) pazarlarına bağlanılması için Tweet Tiles adı verilen bir özelliğin pilot olarak uygulamaya konduğu bildirildi.

Buna göre kullanıcılar, Twitter’da yeni eklenen buton sayesinde NFT pazar yeri listelerini görüntüleyebilecek ve koleksiyon ürünlerinin alım satımını yapabilecek.

NFT Tweet Tiles adı verilen entegrasyon, tweet içinde yer alan özel bir panelde NFT’leri görüntüleyip kullanıcıların pazar yeri listelerine erişmesine olanak tanıyan bir buton içeriyor.

Dört Pazar Yeri İle Anlaşıldı

Halen test aşamasında olan entegrasyon için, Solana merkezli pazar yeri Magic Eden, çok platformlu NFT pazar yeri protokolü Rarible, Flow blok zinciri yaratıcısı Dapper Labs ve spor merkezli platform Jump.trade ile anlaşıldı.

Bu pazar yerleri, Ethereum, Solana, Flow, Polygon, Tezos ve Immutable X dahil olmak üzere çeşitli blok zinciri ağlarını kapsıyor.

İş birliği yapılan pazar yerleri arasındaki Rarible, geçtiğimiz hafta yapılan 432 bin dolarlık NFT işlemi ile öne çıkıyor. Rarible, Twitter hesabından, Tweet Tiles’ın kullanıcıların “NFT’leri yepyeni bir şekilde deneyimlemelerine” olanak sağlayacağını yazarak entegrasyonu tasdik etti.

Magic Eden da heyecanla yeni özelliği paylaşanlardan. Pazar yeri yaptığı paylaşımda, “Tweet’inize bir Magic Eden linki bırakın ve sihrin gerçekleşmesini izleyin” ifadelerini kullandı.

Şirket, geçtiğimiz yıl içinde NFT’ler için kademeli olarak destek eklemişti. Haziran 2021’de bir dizi ücretsiz NFT yayınlanmış ve bu yılın başlarında ise profil resimlerine NFT desteği sunmuştu.

Tesla CEO’su Elon Musk da aylardır süren mahkeme savaşının ardından bugün Twitter’ı satın aldı. Ancak Musk’ın Dogecoin entegrasyonu ve mikro ödemeler gibi ilk kripto planlarını uygulamaya koyup koymayacağı henüz belli değil.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.