Wall Street Bitcoin Crypto-NFT’nin, kripto meraklılarının OnlyTrust pazarında dünya standartlarında bir dijital varlık koleksiyonu edinmelerine olanak tanıyan kamuya açık ilk NFT arzını (Initial NFT Offering – INO) gerçekleştirildiği duyuruldu.

22 Ağustos tarihli bir basın açıklamasında Wall Street Bitcoin ekibi, ilk NFT tekliflerini açıkladı.

Yeni Wall Street Bitcoin’in ilk NFT teklifi, hem türünün tek örneği hem de kriptonun kısacık tarihinde dünyada ilk kez gerçekleştirildi.

Wall Street Bitcoin’in Kamuya Açık ilk NFT Arzına Genel Bakış

Bugün duyurulan ilk NFT teklifinde 100.000 adetlik sınırlı sayıda dijital varlık yer alıyor ve bu tokenler Bitcoin fiyatı kullanılarak takas edilebiliyor.

Kamuya açık NFT arzı ile yatırımcılar, dijital varlıkları nispeten daha düşük bir fiyata satın alırken fiyatlar yükseldiğinde de kar ederek satma fırsatına sahip olacak. 

INO’lar, merkeziyetsiz borsalar için tasarlandığından herhangi bir üçüncü taraf aracı ihtiyacı olmadan düşük işlem ücreti imkanı sunuyor. 

Wall Street Bitcoin, yatırımcılara kripto para birimi ve NFT pazarına daha az riskle girmek için mantıklı bir çözüm sunabilmeyi amaçlıyor. 

The Wall Street Bitcoin Crypto NFT’lerinin her biri, halka açık blok zincirinde doğrulanabilecek benzersiz bir seri numarasına sahip olacak.

Wall Street Bitcoin, her Crypto-NFT için, Crypto-NFT her satıldığında veya Bitcoin fiyatı her yükseldiğinde artacak şekilde bir taban fiyat sağlayan bir takas havuzu da kurdu.

Kullanıcılar Crypto-NFT’lerini butakas havuzu aracılığıyla dolaşımdaki toplam Crypto-NFT sayısının bir oranı karşılığında takas edebilecek.

Wall Street Bitcoin’den Stop-loss Özelliği

Total kayıpları önlemek amacıyla Wall Street Bitcoin, The Wall Street Bitcoin Crypto-NFT satın alırken karşılaşılan riskleri azaltmak için bir “stop-loss özelliği” hayata geçirecek. 

“Kayıp-durdur özelliği” fiyatın belirli bir seviyenin altına düşmesini durdurma konusunda yardımcı olacak. Kayıp durdur özelliği, The Wall Street Bitcoin Crypto-NFT’yi hem NFT hem de kripto piyasası için daha güvenli hale getirecek.

Bu esnada kripto meraklıları bu hafta itibarıyla OnluTrust pazarındaki ilk NFT teklifine katılabiliyor. İlgilenen katılımcılar The Wall Street Crypto-NFT’lerini 49 dolardan satın alabiliyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Tamadoge 100x Olacak Mı? OKX'teki Borsa Arzına Katılın

Puanımız

tamadoge
  • '10x Potansiyelli' - CNBC Raporu
  • Deflasyonal, Düşük Arz - 2 Milyar
  • Move to Earn (M2E), Metaverse Entegrasyonu
  • Evcil Doge NFT'leri - Kitlesel Adopsiyon Potansiyeli
  • ICO Yolda (Tier One Borsalarında)
tamadoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.