Trump’ın orijinal NFT koleksiyonunun satışları düşmüş olsa da ekip aralık ayında ilk dijital koleksiyonları setini yayınlayan aynı OpenSea hesabından kullanıcıların eski ABD başkanı Donald Trump ile ilgili ödüller satın almalarına olanak tanıyan Win Trump Prizes adlı yeni bir koleksiyonu piyasaya sürdü.

Aralık ayında Donald Trump’ın değiştirilemez token (NFT) koleksiyonu, popüler bir NFT pazarı olan OpenSea’de 24 saatten kısa bir sürede tükendi. Dün sabah, Trump Digital Trading Card NFT’lerinin orijinal setini satan aynı OpenSea hesabı “Trump Ödülleri Kazan” adlı çekiliş ödüllerini başlattı.

Kullanıcılar, Trump ile gala biletli akşam yemeği ve daha fazlasını sağlayan NFT’ler satın alabiliyor.

Donald Trump İle Zoom Görüşmesinin Maliyeti

Ödüller arasında eski ABD başkanıyla yapılacak bire bir Zoom görüşmesi için biletler de yer alıyor. The Block’un haberine göre, bireyler, 200 ETH (277 bin dolar) karşılığında Trump ile bire bir Zoom toplantısı, 50 ETH (69 bin dolar) karşılığında gala yemeği bileti, 21,45 ETH (30 bin dolar) karşılığında Trump ile bir toplantı ve daha fazlasını talep edebiliyor. Promosyonda bu biletlerin “Şirket tarafından belirlenecek bir tarih ve saatte Başkan Trump ile yapılacak 2 bin kişilik 20 dakikalık Zoom görüşmesine 1 bilet karşılığında kullanılabileceği” belirtiliyor.

Zoom Görüşmesi Öncesinde Sorular İletilebilecek

Katılımcılar Zoom görüşmesi öncesinde sorularını iletme fırsatına sahip olacaklar, ancak soruların sorulacağına veya yanıtlanacağına dair bir garanti bulunmuyor.

Orijinal Trump NFT koleksiyonu aralık ayında piyasaya sürüldüğünde ve her biri 99 dolara satıldığında, kullanıcılara ödüller kazanmak için bir çekilişe katılacakları ve sunulan 45 bin NFT’den 45’ini satın alan herkesin Trump ile bir gala yemeği kazanabileceği söylenmişti.

Ödülleri Satmaya Çalışıyorlar

Şimdi, ödülleri elde eden bazıları bunları OpenSea’de yüksek fiyatlara satmaya çalışıyor. Ancak son kontrolde, Trump ile Mar-a-Lago’da 20 dakikalık bire bir görüşme, hâlâ 200 ETH yani yaklaşık 285 bin dolar karşılığında satın alınabiliyordu.

OpenSea’ye göre, yeni “Win Trump Prizes” koleksiyonunun perşembe günü itibarıyla 668 sahibi ve 38 ETH yani yaklaşık 54 bin dolarlık toplam işlem hacmi bulunuyordu.

CryptoSlam verilerine göre, orijinal koleksiyonun ilk popülaritesi, işlem hacminin yüzde 99 düşmesiyle birlikte keskin bir düşüş yaşadı. Satışlar 19 Aralık’ta 3 milyon 93 bin 385 dolar ile zirve yaparken 12 Ocak’ta 21 bin 160 dolara şoke eden bir düşüş yaşamıştı.

Trump NFT’lerinde Neler Bulunuyor?

NFT’lerde Trump’ın çeşitli avatarlarda karikatürize edilmiş görüntüleri yer alıyor. Bunlar arasında Trump’ın astronot, Nascar sürücüsü, şerif ve hatta Rushmore Dağı’ndaki yüzü bile var. Kartlar beyzbol ya da basketbol kart oyunlarının dijital versiyonları. Kartları, Star Wars evrenini kullanarak yaptığı çalışmalarla tanınan ve ünlülerin NFT’leri üzerinde çalışmış olan Clark Mitchell tasarladı.

İlgili Haberler ve İçerikler

Meta Masters Guild - Geleceğin Kripto Oyunu

Puanımız

memag token
  • Popüler Oyun Stüdyoları Tarafından Destekleniyor
  • Erken Ön Satış Turu Başladı
  • Düşük Üst Limit, Vesting Yok
  • Oynanabilir NFT'ler, Ödüller, Staking
  • Solid Proof & CoinSniper Onaylı
memag token
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.