Muhtemelen daha önce NFT’leri ve kripto para birimini duymuşsunuzdur. Ama bu terimler ne anlama geliyor? Daha da önemlisi, yatırımcılar NFT’lerden nasıl para kazanıyor sorusunu kendinize birçok kez sormuş olabilirsiniz.

Bu sorunun cevabı yatırımcıların henüz popüler olmayan ama ilerleyen yıllarda değerlenmesini umduğu NFT projelerine erkenden yatırım yapmalarından kaynaklanıyor. “Yeni Çıkacak NFT projeleri” başlığı altında sizlere henüz piyasaya sunulmayan ama yakın zamanda sunulacak yükselme potansiyeline sahip en iyi NFT projelerini açıklayacağız.

Yeni Çıkacak 6 NFT Projesi – Detaylı İnceleme

Listemizde yer alan yeni çıkacak NFT projeleri detaylı araştırmalarımız sonucu belirlenmiştir. Listemizin 1. sırasında yer alan Battle Infinity projesini açıklayarak başlayalım.

1. Battle Infinity – Genel Olarak En İyi NFT Oyunu

Listemizin ilk sırasında yılın en iyi NFT oyunu diyebileceğimiz Battle Infinity yer alıyor. Battle Infinity, NFT’leri zengin bir metaverse dünyasına entegre ederken P2E elementleri ile gelir elde etme imkanı sunuyor. Battle Arena olarak da adlandırılan Battle Infinity’nin metaverse’ündeki tüm itemler NFT olarak yapılandırılmış durumda. Bu da tüm item’ler için alım-satım yapılabileceği anlamına geliyor.

Bütün al-sat işlemleri Battle Infinity’nin yerel tokeni olan $IBAT ile gerçekleştiriliyor. Oyun ekosistemi Battle Market denilen kendi yerleşik NFT pazar yerine de sahip. Bu pazar yerinde kullanıcılar dijital sanat eserleri veya oyun içi item’leri gibi NFT’lerini mint edip satabiliyor.

battle infinity

Battle Infinity’nin yılın en iyi NFT oyunu seçilmesinin bir diğer sebebi ise NFT’lerin platformun fantezi sporları ligine entegre edilebiliyor olması. IBAT Premiere League olarak adlandırılan lig, kullanıcılara kendi spor takımlarını oluşturma ve gerçek dünya sonuçlarına göre liglere katılma imkanı sunuyor. Bu fantezi oyununda tüm oyuncular NFT olarak yapılandırılıyor ve ikincil pazar yeri oluşturulmasına izin veriliyor.

Fantezi liglerine katılabilmek ve $IBAT üzerinden ödül kazanabilmek için NFT bileti (NFT pass) almak gerekiyor. Tüm Battle Infinity ekosisteminin Solidproof.io tarafından onaylı olduğunu; KYC doğrulamasının ise CoinSniper tarafından sağlandığını belirtmek gerekiyor.

Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

2. MetaBeasts – Oyna-Kazan Yapıda Olan Oyunun NFT Projesi

500 bin dolardan fazla yatırım alan ve NFT’leri 22 profesyonel artist tarafından hazırlanan bu proje, şüphesiz Temmuz ayında çıkacak en kaliteli NFT projesidir. MetaBeasts, Oyna Kazan formatında olan ve günümüz blok zincir teknolojisinin tam potansiyelini kullanmayı amaçlamakta.

22 Temmuz’da 0,15 ETH karşılığında satın alabileceğiniz 5,000 adet NFT yer alıyor. Bu sebeple tüm NFT’ler satılmadan elinizi çabuk tutmanızı öneriririz! Satışa sunulacak NFT’leri projenin yakın zamanda duyuracağı 2 boyutlu kart oyununda ‘avatar’ olarak kullanabileceğinizi belirtelim.

metabeasts

Ayrıca oyunda drop mantığı da bulunuyor. Bu sayede oyun oynarak NFT kazanabilirsiniz. Drop olarak kazanabileceğiniz NFT’lerin %50’si sıradan, %15’i nadir, %5,9’u epic ve %1’i efsanevidir. Proje oldukça yeni olmasına rağmen Discord üzerinde aktif olarak 15.5 bin kullanıcıya ulaşmış durumda. Siz de proje hakkında güncel gelişmeleri öğrenmek isterseniz MetaBeasts resmi internet sitesi üzerinden Discord sunucusuna erişebilirsiniz.

3. Onigiri Metaverse – Japon MMORPG Metaverse Projesi

ONIGIRI, Japonya’da geçen Metaverse ile entegreli bir MMORPG projesidir. MMORPG oyun türü günümüz oyun severler tarafından oldukça tercih edilen bir tür olduğunu belirtelim. Metaverse evreni ile entegre olması da ONIGIRI’yi yenilikçi bir proje yapıyor.

MetaBeasts ile aynı günde satışa sunulacak bu projenin içerisinde toplam 3,000 adet NFT yer alıyor. Satışa sunulacak bu NFT’ler 0,1 ETH karşılığında satışa sunulacak. Satışa sunulacak herhangi bir NFT’yi satın alan yatırımcılar ya da oyun severler, MMORPG içerisinde eşsiz özelliklere sahip olacak.

Onigiri Metaverse

2023 yılının ilk aylarında Beta sürümüne çıkacağı açıklanan ONIGIRI, birçok oyun sever tarafından hevesle beklenmekte! Gelecekte MMORPG oyun sektörünü domine etmesi beklenen bu projeye NFT satın alarak yatırım yapmak isterseniz resmi Onigiri Metaverse internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

4. Little Drivers – Eşsiz 10,00 Adet NFT Koleksiyonu

Little Driver NFT’leri, araba ya da motor severlere özel olarak hazırlanmış 10,000 adet NFT’ye sahiptir. En popüler NFT Pazar yeri olan Opensea platformunda Polygon ağında oluşturulan bu NFT’ler 24 Temmuz’da satışa sunulacak.

NFT projesinin ana platformu olan Drivesome, otomobil severlere özel olarak düşünülmüş sosyal medya platformudur. Drivesome, kullanıcılara platforma giriş yaptıkları için token hediye etmekte. Bu tokenler, platformda satılan ürünleri satın almak veya yarışmalara ya da etkinliklere giriş yapmak için kullanılabilir.

Little Drivers NFT

Little Drivers NFT’lerinden herhangi birine sahip yatırımcılara Drivesome uygulamasında eşsiz imkanlar tanınacak. Bu imkanlardan birkaçı stake havuzuna erken erişim, günde 100 adete kadar Drivesome token kazanma şansı ve her platforma girişinizde %20 daha fazla token kazanma ihtimalidir.

5. The Baa Baa Bandits – Yapay Zeka Kullanılarak Hazırlanmış NFT Koleksiyonu

Yapay zeka kullanılarak üretilmiş 10,000 adet eşsiz ‘Koyun’ NFT’leri, 31 Temmuz’da Opensea ve Crypto.com platformlarında satışa sunulacak. 31 Temmuz’da tüm kullanıcılara satışa sunulmadan önce aktif olarak resmi internet sitelerinde “Mint” yani “Oluşturma” işlemi oldukça uygun fiyattan yapıldığını duyuralım.

31 Temmuz’da 10,000 adet NFT, 0,2 ETH karşılığında satışa sunulacak fakat bu tarihten önce The Baa Baa Bandits internet sitesinden maksimum 10 adet olacak şekilde tanesini 0,008 ETH karşılığında satın alabilirsiniz.

The Baa Baa Bandits NFT

Opensea platformunda Ethereum blok zincirinde barındırılan bu NFT’ler gibi sektörde birçok proje yer almakta. Bu sebeple yatırımınızın risk miktarı diğer projelere göre kısmen daha fazla olduğunu söyleyebiliriz. Proje ekibinin pazarlama stratejisi başarılı olduğu takdirde CryptoPunks koleksiyonu gibi ilerleyen yıllarda değerlenme ihtimalinin olduğunu belirtelim.

6. Artaba – Gelecek Yıllarda Değerlenme Potansiyeline Sahip NFT Projesi

Juan Esteban Echeverri tarafından oluşturulan 600 eşsiz NFT eserleri listemizde yer alan son yeni çıkacak kaliteli NFT projesidir. NFT sektöründe oldukça tecrübesi olan Juan, Artaba isimli NFT koleksiyonunu 1 Ağustos’ta yatırımcılara sunacak.

Bu NFT’ler arasında spesifik olarak belirlenmiş nadir NFT bulunmuyor bu sebeple 600 adet NFT’nin hepsi sabit fiyat olarak 0,02 ETH karşılığında satışa çıkacak. Herhangi bir NFT’yi satın alan yatırımcı, 4K yüksek çözünürlüklü “PNG” dosyası da edinecek. Yatırımcı dilerse bu dosyanın çıktısını alıp duvarına asabilir.

Artaba NFT

Ayrıca, NFT sahiplerine sunulan bir diğer önemli fayda doğrudan Juan ile iletişime geçebileceğiniz gizli Telegram grubuna katılma şansıdır. Ek olarak NFT sahipleri eğer yeterli süre boyunca sahip olduğu NFT’yi satmak yerine “HODL” ederse VIP kanala erişim sağlayabilir.

Özet

Yeni çıkacak NFT projelerine yatırım yapmak ön satıştan kripto para birimi almaya oldukça benzer. NFT projelerine erkenden yatırım yapmak büyük karlar getireceği gibi zarar da getirebilir. Listemizde yer alan The Baa Baa Bandits koleksiyonu haricinde diğer tüm NFT projeleri yenilikçidir. Battle Infinity ise en çok önerdiğimiz NFT oyunudur.

Battle Infinity - Yeni Metaverse Oyunu

Puanımız

  • PancakeSwap and LBank'ta Listelendi - battleinfinity.io
  • Fantezi Sporları Metaverse Oyunu
  • Oyna-Kazan Oyunu - IBAT Token
  • Unreal Engine ile Geliştirildi
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.

İlgili İçerikler