İki yıllık gecikmelerin ardından Pokemon TCG Live sonunda Pokemon TCG Online’ın yerini almak üzere beta sürümünden çıkıyor.

The Pokemon Company’nin 2021’de ilk kez duyurmasından bu yana, Pokemon Trading Card Game Live’ın başlangıcı çok kez ertelenmişti. Topluluk, Pokemon TCG Online’ın halefi beta sürümünden asla çıkamayacağını söylüyordu. Ancak tüm bunların bu yaz değişeceği açıklandı.

Pokemon Şirketi, Pokemon TCG Live’ı iki yıl önce duyurduğunda aynı yıl Kanada’da küçük bir lansman yapılacağını açıklamıştı. Ancak kısa bir süre sonra küresel açık beta, “daha parlak bir deneyim” yaratmak adına resmi olarak 2022’ye ertelendi.

Pokemon şirketi geçtiğimiz günlerde Pokemon TCG Live’ın iOS, Android, macOS ve Windows için yayınlanmasının Scarlet & Violet-Paldea Evolved kart setinin 8 Haziran’da piyasaya sürülmesiyle aynı zamana denk geleceğini açıkladı.

Oyuncular Bir Dizi Özelleştirme Bonusları Alacak

Bu duyuru, şirketin müşterilerine oyunun yakında piyasaya sürüleceği konusunda güvence verdiği yaklaşık iki yıllık uzun bir sürenin ardından geldi. Paldea Evolved, 9 Haziran’da fiziksel mağazalarda piyasaya sürülmeden önce, Pokemon TCG Live uygulaması aracılığıyla dijital kartlar şeklinde satın alınabilecek ve oynanabilecek. Oyuna 2 Mayıs ve 6 Haziran tarihleri arasında erişen oyuncular, dijital kart kılıfları ve deste kutuları da dahil olmak üzere bir dizi özelleştirme bonusları kazanacak.

Pokemon Şirketi, TCG Live’ın yeni başlayan ve deneyimli oyunculara fiziksel oyunun yeni, “eğlenceli ve erişilebilir” bir dijital versiyonunu sunmayı amaçladığını, çok oyunculu, günlük görevler ve daha fazlası dahil olmak üzere birden fazla deste savaşı oyun modu içerdiğini söylüyor.

Kotaku’ya göre, Pokemon TCG Live’ın piyasaya sürülmesi, Pokemon TCG Online’dan yeni platforma geçişle ilgili olumsuz geri bildirimde bulunan oyunun sadık hayranları arasında bir memnuniyetsizlik dönemini takip ediyor.

Pokemon TCG Live, Pokemon TCG Online’ın Yerini alacak

Pokemon TCG Live, Pokemon TCG Online olarak bilinen mevcut iPad uyarlamasının yerini alacak. Ayrıca iOS App Store ve Android Google Play mağazası aracılığıyla mobil olarak ve PC ve Mac için Pokemon web sitesi aracılığıyla mevcut olacak.

Eski oyun kapatılıyor olsa da, oyuncular hesap bilgilerini kapanış döneminden sonra bile yeni oyuna taşıyabilecekler.

Uygulamalar mücadele açısından bazı temel benzerlikler gösterse de oyun içi trading özelliklerinin ortadan kaldırılması ve Live’ın sanal güçlendirici paketlerindeki kart sayısının Online’dakilere kıyasla nispeten daha az olması gibi bazı hususlar birtakım oyuncuları geçişten caydırdı. Yukarıda bahsedilen sorunların ilgili tüm tarafları tatmin edecek şekilde çözülüp çözülmediği ise belirsizliğini koruyor. Buna ek olarak deneyimli oyuncuların duygularına rağmen, Pokemon şirketi, oyuna çevrim içi olarak erişmenin tek yolunun Pokemon TCG Live aracılığıyla olacağını, çünkü şirketin hizmeti 5 Haziran’da uygulama mağazalarından çekmeyi planladığını duyurdu.

İlgili Haberler ve İçerikler

AiDoge (AI) - Meme Oluşturma Platformu

Puanımız

AiDoge
  • Yapay Zeka ile Meme Oluşturun & Paylaşın
  • AI Odaklı Kripto Sektörünün En Yeni Meme Coini
  • Ön Satış Başladı - aidoge.com
  • Token-Temelli Kredi Sistemi
  • Günlük Ödüller İçin $AI Tokeni Stake Edin
AiDoge
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.