En popüler NFT koleksiyonları arasında yer alan Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunun yaratıcısı dijital varlık platformu Yuga Labs, yeni bir NFT koleksiyonu piyasaya sürmek için Metaverse platformu Altava Group ile iş birliğine gittiğini duyurdu.

1 Aralık tarihinde paylaşılan basın açıklamasında Yuga Labs, Altava Group ile yeni bir iş birliği yaptıklarını ve ortaklık kapsamında Bored Ape Golf Club NFT isimli yeni bir NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeyi planladığını açıkladı.

60 BAYC IP’nin bir türevi olan yeni Bored Ape Golf Club NFT koleksiyonunun, sahiplerinin golf temalı varlıklar satın almasına izin vermesi hedefleniyor.

Bored Ape Golf NFT’leri Özel Bir Golf Deneyimi Sunacak

Altava Group ile iş birliği kapsamında piyasaya sürülecek olan yeni Bored Ape Golf Club NFT’lerin, dünyanın en büyük video oyun şirketinden biri olan Animoca Brands, en büyük oyun Metaverse projelerinden biri olan The Sandbox ve en büyük BAYC IP sahibi Elite Apes’in özel sürümlerini içereceği belirtildi.

Yeni NFT koleksiyonunu geliştiren ekip, dijital varlık sahiplerinin bu NFT’leri golf temalı ürünlerde kullanarak sunulan ticari haklardan nasıl yararlanabileceklerini göstermeyi ve bu sayede Metaverse’te özel bir golf deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Yuga Labs ve Altava Group Hakkında Kısa Bilgiler

2021 tarihinde kurulan Yuga Labs, Bored Ape Kennel Club, Mutant Ape Yacht Club, Otherside ve amiral gemisi NFT koleksiyonu olan Bored Ape Yacht Club da dahil olmak üzere yatırımcısına kar getiren NFT projeleri ile tanınıyor.

Geçtiğimiz ay NFT portföyünü 10KFT NFT koleksiyonunu içerecek şekilde genişleten Yuga Labs’in ayrıca en değerli NFT projeleri arasında gösterilen CryptoPunks ve Meebits’in fikri mülkiyet hakkına sahip olduğu biliniyor.

Yuga Labs ile ortaklığa giden Altava Group ise, kullanıcıların avatarlar aracılığıyla kendilerini keşfetmelerine, etkileşimde bulunmalarına ve kendilerini ifade etmelerine olanak tanıyan lüks bir moda Metaverse platformu olarak konumlanıyor.

Seul, Tokyo, Londra ve Paris’te ofisi bulunan Altava, üst düzey lüks markalar ve önde gelen ortaklarının gerçek ve sanal dünyada tüketicilerle sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmasına olanak tanıyor.

İlgili Haberler ve İçerikler

Dash 2 Trade - Ön Satış Sona Erdi, Şimdi Borsalarda!

Puanımız

dash2trade-site
  • Ön Satış Sona Erdi - Borsalarda Listelendi!
  • Cointelegraph'ta Çıktı
  • Solidproof ve CoinSniper Onaylı
  • 70,000+ Alım-Satım Topluluğu
  • Bitmart, Changelly, Gate.io, LBank CEX Listelemesi
dash2trade-site
Kripto varlıklar son derece değişken, düzensiz ve kontrolsüz bir yatırım ürünüdür.